Survival - Next Level
Survival

Date

Tijd: 60 Minuten

Overleven jullie deze onverwachtse trip naar een onbewoond eiland?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Survival’ maak je deel uit van een groep gestrande passagiers die als gevolg van een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn beland. Beschikken jullie over de nodige survival instincten om lang genoeg in leven te blijven totdat het opsporingsteam jullie komt redden?

Survival - Next Level

Bijkomende informatie:

 • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
 • Deze VR Escape Room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
 • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of overdadig geweld.
 • Kernwoorden: survival – avontuurlijk – Cast Away – Lost.

 • 1Het verhaal

  Je had gehoopt om samen met je vrienden een onvergetelijke vakantie door te brengen in Australië. Het was echter nooit bij je omgekomen dat jullie idyllische vakantie mogelijks zou kunnen omslaan in een heuse overlevingstocht. Het vliegtuig dat jullie veilig naar jullie bestemming had moeten brengen werd echter zwaar getroffen door de bliksem en is neergestort nabij een onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Tot overmaat van ramp is de radio in de cockpit van het vliegtuig zwaar beschadigd.

 • 2

  Wie weet hoe lang jullie zullen moeten wachten totdat het reddingsteam jullie gevonden heeft. Je bent bang en hebt honger. Er is haast geen voedsel meer en er is niets anders dan woeste natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je moet op zoek naar een schuilplaats.

 • 3

  Enkel indien jullie erin slagen om het hoofd koel te houden maken jullie een kans om hier levend uit te komen. Ga op ontdekking op het eiland en probeer wat dan ook te vinden dat jullie kan helpen om in leven te blijven.

STATiStieken

Slagingspercentage
40%
Teamwork
90%
Out of the box
92%
Spanning
55%

Trailer

Game in beeld

More
articles

Next level - Eigenaars
Events

Opening Next Level

We stellen u voor … Next Level Games! Op vrijdag 23 december is het zover. Na een maanden lange opbouw gaan de deuren van Next Level

Lees meer
House of fear - Next Level
VR booths - Escape Games

House of fear – Cursed souls

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Halloween editie. Kan jij ontsnappen uit de val van een bloeddorstige moordenaar? In de Virtual Reality Escape Room ‘House of Fear’ dien

Lees meer
Archer - Next Level
VR booths - Games & Experiences

Archer

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Orks en trollen afschieten met pijl en boog? Het kan zeker en vast in deze game! Verdedig jezelf tegen aanstormende monsters

Lees meer