VR BOOTHS

ONTDEK ONZE TOP ERVARINGEN IN de VR BoothS!

Next Level beschikt over maar liefst 6 Virtual Reality (VR) booths! Dit wil zeggen dat je met 6 personen tegelijk kunt spelen in dezelfde game.

Voor de aanvang van het spel krijg je nog uitleg van onze game masters. Geen zorgen, de uitleg behoort niet tot de effectieve speeltijd! Zo kan je 45 tot 60 minuten ongestoord spelen!

VR BOOTHS

In de VR booths beleef je samen hetzelfde gekozen spel. Iedereen speelt dan wel in een eigen individuele VR booth, maar dit ervaar je niet zo. In het spel is het net alsof je naast elkaar staat.

Elke VR booths beschikt uiteraard over een eigen VR-bril. Belangrijk om op te merken is dat deze VR-bril met een kabel vast hangt aan krachtige PC, waardoor de bewegingsruimte iets beperkter is. Je kunt absoluut vrij rondbeweging binnen de booth, maar in de betreffende games wordt voornamelijk gebruik gemaakt van teleportatie door middel van een knop op jouw controllers. Zo kunnen de grote omgevingen binnen de games toch vlot worden verkend.

Wil je toch liever vrij rondlopen in een game zonder aan een kabel vast te hangen? Ontdek dan onze VR Arena (ook free-roam genoemd), waarbij de PC op jouw rug hangt als een rugzak. Zo kun je zonder enige belemmering de virtuele werelden ontdekken.

Onze Games

Escape games

Next Level beschikt momenteel over een 10-tal Escape Games voor de VR booths.

Slaag jij erin om samen uit de gevangenis te ontsnappen in “The Prison“? Of misschien wil je graag de wondere wereld van “Alice in Wonderland” ontdekken en de plannen van de hartenkoningin tegengaan!

Een horror fanaat? Speel dan “House of Fear” of “Sanctum“, als je durft!

Onderaan deze pagina vindt je een overzicht van al onze games.

 

VR Games

Speel je liever enkele korte games in plaats van een escape game? Ook hier hebben wij top games voor jou in petto!

Verdedig jouw kasteel tegen aanstormende orks, trollen en draken! Of neem het tegen elkaar op in een futuristische shooter game. 

 

 

PRIJZEN

VR booth

25,00 Per persoon
  • Duurtijd: 1 uur
  • Aantal spelers: 2 tot 6 (elk apart in een booth)
  • 6 Booths


Combo VR booths & bijlwerpen

45
38,00 Per persoon
  • 60min. VR booths
  • 30min. Bijlwerpen

Combo VR booths & VR arena

50
42,00 Per persoon
  • 2x 60min.
Popular

Onze games

Bekijk ook Onze andere GAMES.

Ons assortiment bestaat ook uit bijlwerpen en escape rooms.

AXE THROWING

Ga de uitdaging aan en tracht het meeste aantal bijlen in de roos te gooien! Next Level staat klaar om jou te trainen en van jou een echte axe throw master te maken.

ESCAPE ROOMS

In onze escape rooms waan je je in een andere wereld en ga je op ontdekking samen met je vrienden. Los jij het mysterie op?

Virtual Reality Booths

Onze VR-Booths bieden een meeslepende virtuele realiteit met VR-headsets en controllers voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Virtual Reality Arena

Onze Virtual Reality Arena biedt een draagbare en meeslepende VR-ervaring voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Heb nog je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon.