VR ARENA

OntDEK NU ONZE WIRELESS VR!

Bij onze free-roam virtual reality ervaringen draag je een VR-bril, twee nunchucks en, in het geval van een aantal van onze VR shooters, een futuristisch wapen. Zo ben je volledig uitgerust om de virtuele ruimte optimaal te verkennen en jouw missie te volbrengen. De nadruk ligt hier op de adembenemende visuele ervaringen en teamwork, zonder enige belemmering door kabels.

vr aanbod

VR ESCAPE GAMES

Next Level beschikt momenteel over 7 Free-roam Escape Games. Volledig draadloos kun je elk voorwerp of elke muur onderzoeken zonder enige belemmering door een kabel. 

Slaag jij erin om de aarde te verdedigen en de aanstormende meteoriet te vernietigen vanuit het ruimtestation in ‘Space station Tiberia‘, om jouw piratencrew van de vloek bevrijden in ‘Pirates Plague‘ of om tijdig te ontsnappen uit de gevreesde drakentoren in ‘Dragon Tower‘? Het kan allemaal!

VR GAMES

Duik in de wereld van onze VR games, Next Level beschikt momenteel over een 5-tal Free-roam VR Games. In deze games heb je de mogelijkheid om talloze virtuele werelden te ontdekken!

Kook samen met je mede chef koks en houd de klanten tevreden in Cook’d Up‘, eerder een meer avontuurlijk type? Speel dan één van onze shooters! Vecht tegen zombies in ‘Dead ahead‘ of ga de strijd aan tegen een gevaarlijke digitaal virus in ‘Cyber shock‘. Er is voor ieder wat wils!

Onze VR free-roam (ARENA) velden

We beschikken over 2 velden waarbij er per veld 2 tot 5 personen tegelijk kunnen spelen. Binnen de afgebakende gebieden kunnen je volledig vrij rondlopen. Je hoeft dus in het spel niet te teleporteren, maar kunt gewoon rondwandelen zonder enige belemmering!

speeltijd gegarandeerd

Voor de aanvang van het spel krijg je nog uitleg van onze game masters. Geen zorgen, de uitleg behoort niet tot de effectieve speeltijd! Zo kan je 45 tot 60 minuten ongestoord spel

 

PRIJZEN

VR ARENA

30,00 Per persoon
  • Duurtijd: 45 tot 60 minuten
  • Aantal spelers: 2-5
  • 2 velden

Combo VR arena & bijlwerpen

45
38,00 Per persoon
  • 60 min. VR arena
  • 30min. Bijlwerpen

Combo VR booths & VR arena

50
42,00 Per persoon
  • 2x 60min.
Popular

Onze games

Bekijk ook Onze andere GAMES.

Ons assortiment bestaat ook uit bijlwerpen en escape rooms.

AXE THROWING

Ga de uitdaging aan en tracht het meeste aantal bijlen in de roos te gooien! Next Level staat klaar om jou te trainen en van jou een echte axe throw master te maken.

ESCAPE ROOMS

In onze escape rooms waan je je in een andere wereld en ga je op ontdekking samen met je vrienden. Los jij het mysterie op?

Virtual Reality Booths

Onze VR-Booths bieden een meeslepende virtuele realiteit met VR-headsets en controllers voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Virtual Reality Arena

Onze Virtual Reality Arena biedt een draagbare en meeslepende VR-ervaring voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Heb nog je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon.