OVER ONS

Over
NEXT LEVEL?

Op vrijdag 23 december is het zover. Na een maanden lange opbouw gaan de deuren van Next Level Games eindelijk open! Dat ze de lat hoog leggen is duidelijk te zien aan de naam, maar wat gaan ze concreet aanbieden en wie zijn deze ambitieuze mensen hierachter?

Laurent en Nils van Level Up Gent besloten samen met Kiani van Puzzle escape rooms de handen in elkaar te slaan en creëerden Next Level Games gelegen in het hartje van Gent. 

Een zaak waarbij ze de ervaring van de spelers naar een next level willen brengen. Dit gaan ze bereiken door hun gemeenschappelijke passie voor escape rooms en Virtual Reality Games te combineren, op éénzelfde locatie, samen met verschillende andere activiteiten. Ze gaan deze activiteiten naar een next level spelers ervaring vertalen, zoals niemand hen voordeed. Elke activiteit werd zorgvuldig uitgekozen of ontworpen. De ruimtes zijn professioneel ingericht zodat spelers zich volledig kunnen inleven en een unieke belevenis tegemoet kunnen gaan. Tijdens en na afloop van de games kunnen bezoekers nog gezellig een drankje drinken aan de bar en hun prestatie overlopen met een van de game masters.

Kom zeker eens langs en geniet van de lopende promoties en onze formules.

Let op! Je kan hier heel wat uren doorbrengen met familie (jong en oud), als met vrienden, collega’s en zelfs met jouw school. Next Level Games is niet verantwoordelijk voor mogelijke endorfine overdosissen 😉 

Ze kijken er alvast naar uit om jullie een ongelooflijk leuke ervaring aan te bieden! Tot binnenkort!

Solliciteer

Jouw next job?

Deel je onze passie voor escape games en VR? Wil je graag je schouders zetten onder ons project en meebouwen aan een unieke ervaring voor onze spelers? Aarzel zeker niet en neem contact met ons op. Level up our game!

Student

Studentenjob

Ben je een echte babbelaar en niet verlegen? Dan ben je bij Next Level aan het juiste adres! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje bijverdienen naast het studeren.

Contact

Heb je vragen?

We helpen je graag verder. neem gerust contact op met ons via onderstaande knop of via onze gegevens onderaan de website.

Next level - Laurent

Laurent

Founder

Next Level - Ons team