STUDENTEN

Een next level Activiteit met Studenten Organiseren?

Stop met zoeken want hier kan het! Ga met jouw studentenclub en vrienden de uitdaging aan in de VR booths, de VR Arena of bij het bijlwerpen. Of toch liever de handen in elkaar slaan en samen trachten te ontsnappen uit onze escape rooms? Het kan allemaal. Neem gerust een kijkje bij onze formules.

 

Next Level kan momenteel tot 32 personen op hetzelfde moment laten spelen. Reken daar nog 20 zitplaatsen rondom de bar en de game velden bij. Make the count 😉 Large teams are very welcome!

 

Student Nights: elke donderdag avond!

Donderdag avond is voor de studenten! De perfecte opportuniteit om iets leuks te doen om de avond goed te starten!

Ontvang 10% korting op je boeking voor donderdag vanaf 18uur en krijg gratis drankjes ter waarde van €10 voor je gehele groep. Deze drankjes zal je ontvangen aan de bar op vertoon van je studentenkaart, vergeet deze zeker niet! Wanneer je je boeking vastlegt voor donderdag vanaf 18h, wordt de 10% automatisch van de prijs afgetrokken. 

De voorwaarden om te kunnen genieten van deze korting zijn dat je student bent aan een hoge school of universiteit, je met minstens 4 personen bent en dat je je studentenkaart meeneemt.

 

Bekijk hieronder onze verschillende formules:

Combo VR booths & VR Arena

50
42,00 Per persoon
  • 2x 60min.
Popular

Combo VR booths & bijlwerpen

45
38,00 Per persoon
  • 60min. VR booths
  • 30min. Bijlwerpen

Combo VR Arena & bijlwerpen

45
38,00 Per persoon
  • 60min. VR backpacks
  • 30min. Bijlwerpen

Heb nog je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon.