AXE THROWING

Ben jij een expert in bijlwerpen?

Op zoek naar een unieke ervaring? Ga de uitdaging aan en tracht het meeste aantal bijlen in de houten roos te gooien! Next Level hun werpinstructeurs staan klaar om jou te trainen en van jou een echte axe throw master te maken. We gebruiken dan ook echte bijlen! Voor je start met spelen, geven onze gamemasters jou de nodige instructies. We vragen jou ook om een formulier in te vullen waarin de risico’s worden toegelicht.

Hoe moet je het spel spelen?

We beschikken over 3 axe throwing banen waarbij er telkens 1 tot 2 bijlen ter beschikking zijn voor groepjes van 5 tot 6 personen. Op elke baan wordt er een doelwit geprojecteerd op een stuk hout. Via de tablet kan je kiezen naar welk doelwit je wilt werpen, hoe leuk! We beschikken ook over een ruim aanbod van mini games waaruit je kan kiezen. Hierbij geef je zelf manueel je punten in zodat je kan zien wie het beste werpt, spannend!

Are you ready to play?

Let op! De minimumleeftijd voor deze leeftijd is 16 jaar (met begeleiding van een volwassene, dit om de veiligheid van de spelers te garanderen.) 

STATiStieken

Techniek
99%
Kracht
80%
Moeilijkheid
40%
Leercurve
100%

PRIJZEN

Bijlwerpen

20,00 Per persoon
  • Duurtijd: 1 uur
  • Aantal spelers: 2-6
  • 3 velden

Combo VR booths & bijlwerpen

45
38,00 Per persoon
  • 60min. VR booths
  • 30min. Bijlwerpen

Combo VR Arena & bijlwerpen

45
38,00 Per persoon
  • 60min. VR Arena
  • 30min. Bijlwerpen

Bekijk ook Onze andere GAMES.

Ons assortiment bestaat ook uit virtual reality en escape rooms.

AXE THROWING

Ga de uitdaging aan en tracht het meeste aantal bijlen in de roos te gooien! Next Level staat klaar om jou te trainen en van jou een echte axe throw master te maken.

ESCAPE ROOMS

In onze escape rooms waan je je in een andere wereld en ga je op ontdekking samen met je vrienden. Los jij het mysterie op?

Virtual Reality Booths

Onze VR-Booths bieden een meeslepende virtuele realiteit met VR-headsets en controllers voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Virtual Reality Arena

Onze Virtual Reality Arena biedt een draagbare en meeslepende VR-ervaring voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Heb nog je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon.