House of fear – Call of blood

Date

Tijd: 60 Minuten

Halloween editie.

Bereid je voor op een huiveringswekkende reis door de gangen van de psychiatrische kliniek!

Je bent een forensisch onderzoeker in een race tegen de klok. Het is jouw taak om de waarheid te ontrafele en Emily te vinden, maar je pad is bezaaid met verschikkingen en nachtmerries! Zet je schrap voor een ontmoeting met het kwaad. Kan jij ontsnappen met je gezond verstand nog intact?

Bijkomende informatie:

 • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
 • Deze VR Escape Room bevat horror elementen en is bijgevolg niet geschikt voor jonge kinderen.
 • Kernwoorden: horror – spannend – angstaanjagend.

 • 1Het verhaal

  Het was een ijzingwekkende Halloweenochtend toen de muren van de kliniek getuige waren van een onuitsprekelijke verschrikking: levenloze, onder bloed gedompelde lichamen van zowel personeel als patiënten lagen overal verspreid. Het politieonderzoek meldde dat er twee personen verdwenen zijn - de directeur van de kliniek en een 12-jarige patiënt genaamd Emily.

 • 2

  Geruchten doen de ronde in de gangen en suggereerden dat de tragedie mogelijk was aangestoken door de bovennatuurlijke krachten die het 12-jarige meisje Emily bezat.

 • 3

  Jij bent de forensisch onderzoeker in een race tegen de klok. Het is jouw taak om de waarheid te ontrafelen en Emily te vinden. Door haar te helpen, wil je haar de langverwachte rust brengen die dit onschuldige kind tragisch genoeg is ontzegd.

 • 4

  Je pad is bezaaid met verschrikkingen en nachtmerries die de grenzen van het menselijk begrip tarten. Terwijl je door het dreigende labyrint van de noodlottige kliniek navigeert, zet je je schrap voor ontmoetingen met het kwaad zelf.

 • 5

  Kunnen jullie op tijd ontsnappen, Emily redden en je gezond verstand houden?

STATiStieken

Slagingspercentage
60%
Teamwork
75%
Out of the box
90%
Spanning
100%

Trailer

Game in beeld

More
articles

VR booths - Escape Games

House of fear – Call of blood

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Halloween editie. Bereid je voor op een huiveringswekkende reis door de gangen van de psychiatrische kliniek! Je bent een forensisch onderzoeker in

Lees meer
VR Arena - Games

Arrowsong

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game De orks, kobolden en draak willen de heilige boom vernietigen! De orks, kobolden en een gevaarlijke draak zijn onderweg om

Lees meer
VR Arena - Games

Cyber Shock

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game Bestrijd het vorus dat je digitale systeem heeft gehackt! Een virus heeft je digitaal systeem overgenomen. Het is aan jou

Lees meer