Sanctum - Next Level
Sanctum

Date

Tijd: 60 Minuten

Ben je bereid mysterieuze krachten te confronteren om je vriend te redden?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Sanctum’ onderzoeken jullie samen de mysterieuze verdwijning van een oude vriendin. Je vrees wordt werkelijkheid wanneer je er achter komt dat haar verdwijning mogelijks gelinkt is aan een occulte sekte die actief is in de regio waar ze voor het laatst gezien werd…

De grimmige wereld van H.P. Lovecraft wordt gekenmerkt door duistere plekken, oeroude krachten en mystieke wezens die je maar beter kan vermijden.

Sanctum - Next Level

Bijkomende informatie:

 • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
 • Deze VR Escape Room bevat horror elementen en is bijgevolg niet geschikt voor jonge kinderen.
 • Kernwoorden: lovecraft – horror – mysterieus – spannend – angstaanjagend.

 • 1Het verhaal

  Je hebt onlangs een brief ontvangen van je oude vriend en partner Anna, een detective die onderzoek verricht naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen.

 • 2

  In haar brief schrijft Anna dat alle aanwijzingen omtrent deze vermissingen leiden naar een verlaten klooster. Ze vraagt om jouw hulp indien er iets mis zou gaan tijdens haar missie.

 • 3

  Je hebt reeds enkele dagen niets meer vernomen van Anna. Je voelt je dan ook verplicht om haar achterna te gaan en er alles aan te doen om haar te redden. Het is tijd om je moed bijeen te rapen en op zoek te gaan naar het verlaten klooster waar Anna verdwenen is. Dit is de enigste manier om erachter te komen wat er met je vriend gebeurd is.

 • 4

  De laatste jaren doen er echter hardnekkige geruchten de ronde dat een sekte zich in het klooster heeft gevestigd. De aanhangers van deze sekte zouden naar verluidt volgelingen zijn van de duistere god Bhaal.

 • 5

  Wees voorzichtig, je zult immers niet alleen je leven, maar ook je ziel moeten riskeren wanneer je wordt geconfronteerd met mysterieuze krachten die sluimeren in de kerkers van het vergane klooster. Om te ontsnappen aan deze paranormale krachten zul je de gruwelijke geheimen van dit duistere heiligdom onder ogen moeten zien.

STATiStieken

Slagingspercentage
50%
Teamwork
85%
Out of the box
95%
Spanning
100%

Trailer

Game in beeld

More
articles

VR booths - Escape Games

House of fear – Call of blood

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Halloween editie. Bereid je voor op een huiveringswekkende reis door de gangen van de psychiatrische kliniek! Je bent een forensisch onderzoeker in

Lees meer
VR Arena - Games

Arrowsong

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game De orks, kobolden en draak willen de heilige boom vernietigen! De orks, kobolden en een gevaarlijke draak zijn onderweg om

Lees meer
VR Arena - Games

Cyber Shock

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game Bestrijd het vorus dat je digitale systeem heeft gehackt! Een virus heeft je digitaal systeem overgenomen. Het is aan jou

Lees meer