Mission Sigma - Next Level
Mission Sigma

Date

Tijd: 60 Minuten

Slagen jullie er op tijd in om de nucleaire raket te ontwapenen?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Mission Sigma’ maak je deel uit van een speciale anti-terreur eenheid binnen het politiekorps. Je missie bestaat erin om een gevaarlijke terrorist onschadelijk te maken en zo een terroristische aanslag te verkomen.

Mission Sigma - Next Level

Bijkomende informatie:

 • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
 • Deze VR Escape Room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
 • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of overdadig geweld.
 • Kernwoorden: thriller – actie – spannend – special forces.

 • 1Het verhaal

  De geheime diensten hebben een gevaarlijke terrorist opgespoord en onschadelijk gemaakt. Hij had zich gedurende tien jaar schuil gehouden in een achterbuurt van de stad. Tot zover het goede nieuws.

 • 2

  Na langdurige ondervragingen heeft de schurk onthuld dat hij op het dak van een verlaten appartementsgebouw een heuse kernraket heeft geïnstalleerd.

 • 3

  Het gebouw zelf werd door de terrorist rijkelijk voorzien van valstrikken en obstakels. Binnen de speciale anti-terreur eenheid van de politie zijn jij en je team specialisten ter zake in het onschadelijk maken van dergelijke vallen. Jullie zijn dan ook de personen bij uitstek om samen een uitweg te vinden uit deze netelige situatie.

 • 4

  De geheime diensten hebben je veilig naar de binnenplaats van het appartementsgebouw geloods. Nu is het aan jou en je team. Jullie moeten alles in het werk stellen om de timer van de kernraket stop te zetten. Brengen jullie deze missie tot een goed einde?

STATiStieken

Slagingspercentage
85%
Teamwork
95%
Out of the box
82%
Spanning
50%

Trailer

Game in beeld

More
articles

VR booths - Escape Games

House of fear – Call of blood

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Halloween editie. Bereid je voor op een huiveringswekkende reis door de gangen van de psychiatrische kliniek! Je bent een forensisch onderzoeker in

Lees meer
VR Arena - Games

Arrowsong

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game De orks, kobolden en draak willen de heilige boom vernietigen! De orks, kobolden en een gevaarlijke draak zijn onderweg om

Lees meer
VR Arena - Games

Cyber Shock

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game Bestrijd het vorus dat je digitale systeem heeft gehackt! Een virus heeft je digitaal systeem overgenomen. Het is aan jou

Lees meer