Chernobyl - Next Level
Chernobyl

Date

Tijd: 60 Minuten

Slagen jullie erin om het lot van de wereld te veranderen?

Chernobyl is een Virtual Reality Escape Room waarin je dient te achterhalen wat precies aan de oorzaak lag van de kernontploffing in Chernobyl. Reis terug in de tijd en tracht samen met je vrienden deze catastrofale ramp te verhinderen!

Chernobyl - Next Level

Bijkomende informatie:

 • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
 • Deze VR Escape Room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
 • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of geweld.
 • Kernwoorden: futuristisch – avontuurlijk – spannend – tijdreizen.

 • 1Het verhaal

  Heb je je ooit al afgevraagd of het mogelijk is om het verleden te veranderen? Wat als we konden teruggaan in het verleden, naar die beslissende momenten die onze wereld onherroepelijk hebben veranderd. Zouden we er dan in slagen om ons lot te beïnvloeden?

 • 2

  In Chernobyl reis je terug in de tijd naar zaterdag 26 april 1986, dag dag waarop de noodlottige kernramp zich heeft afspeelt.

 • 3

  Probeer te achterhalen wat er precies is fout gelopen die bewuste nacht en tracht samen om deze verschikkelijke ramp te voorkomen.

 • 4

  Slagen jullie erin om de koers van de geschiedenis te veranderen?

STATiStieken

Slagingspercentage
30%
Teamwork
98%
Out of the box
95%
Spanning
75%

Trailer

Game in beeld

More
articles

VR booths - Escape Games

House of fear – Call of blood

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Halloween editie. Bereid je voor op een huiveringswekkende reis door de gangen van de psychiatrische kliniek! Je bent een forensisch onderzoeker in

Lees meer
VR Arena - Games

Arrowsong

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game De orks, kobolden en draak willen de heilige boom vernietigen! De orks, kobolden en een gevaarlijke draak zijn onderweg om

Lees meer
VR Arena - Games

Cyber Shock

Aantal spelers: 2-5 VR Arena Game Bestrijd het vorus dat je digitale systeem heeft gehackt! Een virus heeft je digitaal systeem overgenomen. Het is aan jou

Lees meer