Axe Throwing toernooi

Doe jij mee met ons Bijlwerp toernooi?

Zin in een echte uitdaging? Wil je je vrienden of collega’s eens uitdagen? Doe dan mee met ons bijlwerp toernooi en ontdek wie van jullie de beste axe thrower is en maak kans op verschillende prijzen! In dit toernooi speel je tegen je team genoten alsook tegen andere spelers. Er zijn 3 rondes, een eerste ronde, een halve finale en natuurlijk de finale. Het toernooi vindt elke laatste zondag van de maand plaats.

Teams zijn welkom vanaf minimum 2 personen en met een maximum van 6 personen. Het toernooi start om 13 uur en eindigt om 17 uur, tussendoor kan je een andere activiteit boeken bij ons, iets drinken aan de bar of een mooie stadswandeling maken in het hartje van Gent. Onderaan deze pagina vind je een uitgebreide planning terug over het verloop van het toernooi alsook het reglement.

De prijzen dat je kan winnen zijn; een cadeaubon ter waarde van €100, €50 en €25. Meedoen is dus de boodschap!

Axe throwing toernooi

Zondag 28 mei
120
90,00 Per team, ongeacht aantal deelnemers
  • Inclusief halve finale en finale

Planning axe throwing toernooi

Start van het toernooi om 13h bij Next Level Games te Sint-Niklaasstraat 27A, Gent.

De eerste ronde duurt ongeveer 55 minuten. Om te starten krijg je 30 minuten opwarm tijd om het bijlwerpen wat onder de knie te krijgen. Na dit halfuur start het toernooi! Je speelt dan 2 mini-games met elk een tijdsduur van 10 – 15 minuten. De scores worden vergeleken en de 2 personen met de hoogste score van elke reeks mogen alvast door naar de halve finale.

De halve finale duurt ongeveer 15 minuten. De halve finalisten zullen het tegen elkaar opnemen in een leuk spelletje candy crush. De 3 spelers met de hoogste scores worden onze finalisten!

De finale duurt ongeveer 15 minuten. De finalisten nemen het tegen elkaar op in een normaal potje bijlwerpen om het gewoon raster. De winnaar is de deelnemer met de hoogste score! Na de finale volgt nog een korte prijsuitreiking.

Planning zondag 28 mei

13h reeks 1: groepen 1, 2 en 3 starten hun eerste ronde, deze ronde duurt ongeveer 50 minuten tot 1 uur
14h reeks 2: groepen 4,5 en 6 starten hun eerste ronde, deze ronde duurt ongeveer 50 minuten tot 1 uur
15h reeks 3: groepen 7,8 en 9 starten hun eerste ronde, deze ronde duurt ongeveer 50 minuten tot 1 uur
16h halve finale: start van de halve finale met de 2 winnaars van reeks 1, 2 winnaars van reeks 2 en 2 winnaars van reeks 3. De halve finale duurt ongeveer een halfuur
16h30 finale: start van de finale met de top 3 van de halve finale. De finale duurt ongeveer een halfuur
17h prijsuitreiking: start van de prijsuitreiking, uitdelen van de prijzen en foto op het podium

Reglement

Inschrijvingen

Alle inschrijvingen gebeuren via het Google Forms formulier en zijn pas bevestigd na het te betalen bedrag overgeschreven is naar het vermelde rekeningnummer in de Google Forms.

De groepen bestaan uit een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen. De prijs van het toernooi is €90,00 ongeacht het aantal deelnemers in je team.

Verloop

In het toernooi zijn 3 verschillende rondes. De eerste ronde wordt gespeeld door elk teamlid, je krijgt eerst 30 minuten tijd om op te warmen en al enkele keren te gooien op het rooster. Na deze 30 minuten opwarming start de eerste fase van het toernooi. Er worden 2 mini-games gespeeld van telkens 10 – 15 minuten. De 2 personen met de hoogste score binnen in de gespeelde reeks mogen door naar de halve finale. 

De tweede ronde is de halve finale. Hier spelen de 6 halve finalisten één mini-game. De scores van elke deelnemer worden vergeleken en de 3 deelnemers met de hoogste score gaan door naar de finale.

De derde en laatste ronde is de finale. De 3 finalisten spelen een normaal potje bijlwerpen met het raster en aan de hand van hun finale score wordt de winnaar bepaald.

Let op! De begeleiders in Next Level Games hebben alle verantwoordelijkheid om te beslissen of iemand vals speelt. Als dit het geval is wordt de persoon in kwestie meteen gediskwalificeerd en mag deze persoon niet meer verder spelen. Ook vervalt dan het recht op teruggave van het geld. 

Te winnen prijzen

De eerste plaats wint een cadeaubon ter waarde van €100 bij Next Level Games. Hij of zij mag deze spenderen aan een activiteit naar keuze.

De tweede plaats wint een cadeaubon ter waarde van €50 bij Next Level Games. Hij of zij mag deze spenderen aan een activiteit naar keuze.

De derde plaats wint een cadeaubon ter waarde van €25 bij Next Level Games. Hij of zij mag deze spenderen aan een activiteit naar keuze.

Heb nog je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon.