VIRTUAL REALITY

IS Virtual reality iets voor jou?

Wil je volledig ondergedompeld worden in een unieke virtual reality ervaring? Next Level zorgt ervoor dat je midden in de actie terechtkomt zodra je je VR-bril opzet. Wij bieden 2 soorten VR aan. Enerzijds hebben we de VR Backpacks, anderzijds de VR booths.

VR Backpacks

Bij de free roam draag je een VR-rugzak en een VR-bril. Zo ben je volledig uitgerust om de virtuele ruimte optimaal te verkennen en jouw missie te volbrengen. De nadruk ligt hier op de adembenemende visuele escape adventures en teamwork.

We beschikken over 2 backpack velden (ook wel free-roam VR genoemd) waarbij er per veld 2 tot 6 personen samen kunnen spelen.

VR booths

De andere zijn de VR booths. In een VR booth is de bewegingsruimte iets beperkter als bij de free roam, je hangt namelijk vast met een kabel. Hier bestaat de mogelijkheid om naast VR games en experiences, ook virtuele Escape Rooms te spelen.

We beschikken over 6 VR booths waar telkens 1 persoon kan spelen. Uiteraard is het mogelijk om onze VR games samen te beleven. Ook al sta ja elk in een aparte booth, in de game voelt het alsof jullie in dezelfde ruimte zitten.

MAXIMALe tijdsduur gegarandeerd

Voor de aanvang van het spel krijg je nog uitleg van onze game masters. Geen zorgen, de uitleg behoort niet tot de effectieve speeltijd! Zo kan je 45 tot 60 minuten ongestoord spelen!

In het geval van de VR escape adventures (VR backpacks/free-roam) en VR escape rooms (VR booths) kan het zijn dat het spel iets sneller afgelopen is. Dit kan gebeuren als jullie een topteam zijn. Geen zorgen, indien er nog voldoende tijd overblijft, dan stellen onze game masters alles in het werk om jullie nog een game te laten spelen om de speeltijd zo dicht mogelijk bij 60 minuten te houden.

PRIJZEN

VR booth

25,00 Per persoon
  • Duurtijd: 1 uur
  • Aantal spelers: 1
  • 6 Booths

VR backpacks

30,00 Per persoon
  • Duurtijd: 1 uur
  • Aantal spelers: 2-6
  • 2 velden

Bekijk ook Onze andere GAMES.

Ons assortiment bestaat ook uit bijlwerpen en escape rooms.

AXE THROWING

Ga de uitdaging aan en tracht het meeste aantal bijlen in de roos te gooien! Next Level staat klaar om jou te trainen en van jou een echte axe throw master te maken.

ESCAPE ROOMS

In onze escape rooms waan je je in een andere wereld en ga je op ontdekking samen met je vrienden. Los jij het mysterie op?

Virtual Reality Booths

Onze VR-Booths bieden een meeslepende virtuele realiteit met VR-headsets en controllers voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Virtual Reality Arena

Onze Virtual Reality Arena biedt een draagbare en meeslepende VR-ervaring voor gaming, educatie en zakelijke toepassingen.

Heb nog je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon.