Gunslinger

Date

Tijd: 60 Minuten

Yeehaw cowboys!

Dompel je onder in een wereld waar het oude westen samenkomt met de nieuwste technologie. 

Schrijf je naam in de geschiedenis van een door robots bevolkte wereld waar oorlogen, ziektes en natuurrampen de mensheid van de aardbodem hebben weggevaagd. 

Bereid je voor op een buitengewone reis door de post – apocalyptische wereld. Vind je weg naar het hart van deze cowboy wereld en neem deel aan een historische strijd die het lot van de wereld zal bepalen! 

Bijkomende informatie:

  • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
  • Kernwoorden: cowboys– spannend – schieten

  • 1Het verhaal

    Na het uitsterven van de mensheid leven er enkel nog robots op de wereld. Veel van deze robots hebben echter slechte bedoelingen. 

  • 2

    Jij bent een robot met nog emoties en wilt de wereld nog mooi houden. Tijd om de strijd aan te gaan met de slechte robots in een Old West thema. 

  • 3

    Vind het hart van deze cowboy wereld en ga de strijd aan met de andere robots. Zal jij het lot van onze wereld veranderen?

STATiStieken

Slagingspercentage
72%
Teamwork
84%
Out of the box
90%
Spanning
75%

Trailer

Game in beeld

More
articles

VR booths - Escape Games

Dream hackers

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Hi hackers! We hebben een manier gevonden om door je eigen dromen te reizen! Ga jij mee? In deze dromen vinden we

Lees meer
VR booths - Escape Games

Gunslinger

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Yeehaw cowboys! Dompel je onder in een wereld waar het oude westen samenkomt met de nieuwste technologie.  Schrijf je naam in de

Lees meer
VR booths - Escape Games

House of fear – Call of blood

Aantal spelers: 2-6 Tijd: 60 Minuten Halloween editie. Bereid je voor op een huiveringswekkende reis door de gangen van de psychiatrische kliniek! Je bent een forensisch onderzoeker in

Lees meer